18.8.07

Usudili ste se

BEZ KOMENTARA!

"Inspektori degradirani zbog EPS-a" 6. avgust 2007
Inspektori koji su radili na prijavi protiv bivših čelnika EPS-a premešteni na niža radna mesta ili dobili rešenje o penziji. B92

16.08.2007 dnevnik
LIDERI POLICIJSKOG SINDIKATA PALI U NEMILOST "
Četvorica lidera Nezavisnog sindikata policije dobila su rešenja o premeštaju na niža radna mesta zbog organizovanja štrajka prošlog meseca – kaže za „Dnevnik” član Predsedništva ove organizacije Momčilo Vidojević.
Premeštenim policajcima i njihovom sindikatu podršku uputila Evropska asocijacija policijskih sindikata, te gotovo sve od 19 nacionalnih organizacija članica ove asocijacije. Vidojević kaže da su evropske kolege pisale i predsedniku Srbije, predsedniku Vlade, kao i ministrima unutrašnjih i spoljnih poslova. G. Br.

3 comments:

Anonymous said...

Upravo tako BEZ KOMENTARA!!!
Pozdrav!

Anonymous said...

Naslov govori sve!!!

Pozovi 94 said...

Hvala vam na komentarima. Nažalost policija je kod nas doživela da degradiraju one koji podnose prijave a i one koji se bore za svoja elementarna prava. Policija i Hitna često sarađuju i ja sam uvek imala jako pozitivno iskustvo sa svim zaposlenim na 92 a i lično, kad me zaustave zbog kontrole ili nekog lakšeg prekršaja u vožnji. Imam veliko poverenje,do sada nisam imala loše iskustvo ni sa jednim policajcem ili inspektorom( nadam se ni u buduće). Velik broj komentara na B92 i u drugim medijima, podržava policiju u njihovom nastojanju da pošteno rade i da budu plaćeni za taj svoj težak i odgovoran posao.