24.12.07

Sretni Vam Praznici

Umesto čestitke želim vam da se nasmejete. U Zavodu za HMP Novog Sada je 20.12. održana predstava za decu i Deda Mraz je podelio paketiće. Deca su bila zadovoljna, a predstava je bila veoma interesantna ( tako kažu neki od roditelja ). Ovu šalu sam prepisala iz jednog "Skandi&Humor"časopisa i učinila mi se adekvatnom za sve nas. Svetu nikad ugoditi.


Pripreme za proslavu
Kako su se u jednoj firmi na Demokratskom Zapadu pripremali za Božićnu proslavu ...



Obaveštenje

01.12.
Svim Saradnicama i Saradnicima
Želim da Vas sve srdačno pozovem na našu ovogodišnju božićnu zabavu koja će se održati 20.12. u „Argentina Steakhouse“ restoranu. Uz pratnju muzike, pevaćemo poznate božićne pesme, a naš poslovođa će upaliti božićne sveće na jelci u kostimu Deda Mraza!
Radujem se Vašem dolasku i želim Vama i Vašim porodicama srećne nastupajuće praznike.
Bernard Mejer
Direktor firme

Obaveštenje
02.12.
Svim Saradnicama i Saradnicima
Naravno, ni u kom slučaju naš jučerašnji poziv ne bi trebalo da izoluje naše turske saradnike. Svesni smo da njihovi praznici nisu isti kao naši pa ćemo zato od sada naše okupljanje zvati „zabava pre kraja godine“. Takođe neće biti jelke niti ćemo da pevamo božićne pesme. Vama i Vašim porodicama želim lepo vreme.
Bernard Mejer
Direktor firme

Obaveštenje
03.12.
Svim Saradnicama i Saradnicima
Povodom diskretne primedbe jednog anonimnog člana lečenih alkoholičara koji zahteva tzv.“suvi sto“, odnosno bezalkoholno posluženje, obaveštavam Vas da mi je drago da mogu da ispunim ovu želju, ali ukazujem da anonimnost više neće biti sto posto garantovana....
Bernard Mejer
Direktor firme

Obaveštenje
07.12.
Svim Saradnicama i Saradnicima
Uspeo sam da rezervišem sto svim članovima udruženja „Kontrolisana ishrana“ daleko od švedskog stola, a svim trudnicama sto blizu toaleta. Pederi smeju da sede zajedno. Lezbejke ne moraju da sede s pederima već će imati zaseban sto. Jeste li napokon svi zadovoljni ?
Bernard Mejer
Direktor firme

Obaveštenje
09.12.
Svim Saradnicama i Saradnicima
Naravno da ćemo zaštititi i nepušače od pušača koristeći paravan kojim ćemo pušače saterati u poseban ćošak.
Bernard Mejer
Direktor Ludnice

10.12.
Vegetarijanci! Vas sam čekao!
Boli me ku*ac da li vam se sviđa ili ne: ići ćemo u „Steakhouse“! Možete, ako želite, da 20.12. odletite na Mesec, da bi ste seli što je moguće dalje od „grila smrti“ kako vi to nazivate. Hranite se maslinama iz koktela i prožderite sve sirove paradajze!
P.S. I paradajz ima osećanja, dere se kad ga sečemo, već sam ga čuo kako se dere, ha-ha-ha! Želim vam da se za ku**eve praznike napijete k’o kreteni i da svi izginete! Totalna budala s trećeg sprata koji s ludacima gubi vreme!

Obaveštenje
14.12.
Dragi Saradnici i Saradnice
Kako smo saznali, gospodinu Majeru je malo bolje. Doktori kažu da ćemo moći da ga posetimo za nekoliko meseci kada planiraju da ga sa pojačanog nadzora prebace na odeljenje s mirnijim pacijentima.
Aleksander Rajt
VD direktora firme

P.S. Božićna zabava je otkazana

1 comment:

stvor bre ! said...

ово је смешно :)